Mitä ihmettä? Juhannuksena kolmen tunnin suora TV-lähetys Prisman kassahihnalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten televisiokanavien kesäohjelmisto sisältää perinteisesti lähes yksinomaan uusintoja, mutta juhannuksena on nähty esimerkiksi kahdeksan tunnin suora lähetys junasta. Tänä juhannuksena pannaan kuitenkin paremmaksi, kun Sub esittää kolme tuntia suoraa lähetystä kassahihnalta.

Juhannusaattona 23. kesäkuuta kello 23.30 alkavassa suorassa Hihna 247 -lähetyksessä nähdään mitä tuotteita kulkee Helsingin Kannelmäen Prisma Kaaren kassahihnalla. Kassahihnojen ystävät voivat riemuita myös siitä, että kolmen tunnin lähetyksen aikana ei nähdä lainkaan mainoksia. Asiakkaita televisiolähetyksessä ei näytetä.

– Pohjimmiltaan tässä on kyse mielenrauhasta ja yhteisestä kokemuksesta. Kassahihna rytmittyy rauhoittavan jännittäväksi. Näemme hihnan liikkuvan ja pysähtyvän. Toisaalta asiakkaiden valinnat tuovat tähän mukaan kihelmöivän elementin: mitä kaupasta ostetaan juhannusyönä? Tässä syntyy kulttuuriteko, sanoo Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa.