Petri Nygård kesäkeikoistaan: ”Minulla on uusi vagina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

StaraTV tapasi eilen härskeistä sanoituksistaan tunnetun suomiräppäri Petri Nygårdin, joka julkaisi juuri uuden Neljä vuodenaikaa -singlensä. Kesäsingle käsittelee tuttuun tapaan ihmisten välistä seksiä, jota kannattaa kappaleen mukaan harrastaa kaikkina vuodenaikoina.

– Idea tuli biisiin periaatteessa siitä kuinka vituillaan nää meidän neljä vuodenaikaa ovat. En tiedä pitäisikö meidän keksiä jo joku viides vuodenaika tuohon, kun kesät alkavat olemaan mitä ovat, kevät pitkittyy ja talvi lyhenee. En tiedä oliko meillä joku tuplasyksy tuossa, Petri Nygård ihmetteli Staran haastattelussa.

– On mielenkiintoista miten nuo vaikuttavat ihmisiin Suomessa ja ympäri maailmaa. Ulkomaillakin on ihan samaa paskaa. Vuodenajat ovat ihan sekaisin. Halusin kirjoittaa siitä biisin. En semmoista Greenpeacen biisiä halunnut siitä tehdä, vaan ihan arkisella otteella siitä miten se vaikuttaa parisuhteessa.

Katso koko haastattelu videona:

Kuuntele Neljä vuodenaikaa Spotifystä.

Nygårdin keikkakalenteri näyttää kiireiseltä varsinkin juhannuksena, jolloin parhaana päivänä on kaksi festarikeikkaa samana päivänä. Keskikesän juhlaa räppäri viettää esiintymällä Kalajoella, Tahkovuorella ja Vuokatissa. Heinäkuun puolivälissä Petri Nygård esiintyy Loimaalla samassa tapahtumassa muun muassa Klamydian ja Muumien kanssa.

– Siitä oli Klamydian poikien kanssa läppääkin, että nyt on erikoinen kattaus ja toivottavasti ei satu mitään ja saadaan upea ilta varmasti rakennettua siitä. Mukavaa, että siellä on Klamydia. Mielenkiintoinen ilta tulossa, Nygård kertoi.

– Mulla on uusi vagina. Tai ei mulla ole, mutta siis lavalla on. Tulkaa katsomaan uutta vaginaa. Se on hyvin valoisa. Tällainen aurinko ja elämän lähde.