Karhu murtautui pakettiautoon – osasi avata auton oven!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa karhut karttavat ihmisten tuoksua ja pysyttelevät mielellään omissa oloissaan metsissä ihmisasutuksesta kaukana. Näin ei kuitenkaan ole esimerkiksi Kanadassa, jossa karhuja nähdään hyvin usein seikkailemassa asutuksen keskellä ruoan perässä.

Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa karhu murtautuu isoon pakettiautoon. Miehet ovat menneet yhteen pakettiautoon turvaan nähdessään karhun lähestyvän. Yksi miehistä kuvasi videolle karhun touhuja, ja kävi nopeasti ilmi, että se on haistanut jotakin herkullisen tuoksuista yhden pakettiauton sisältä.

Miehet kokivat todellisen yllätyksen nähdessään millä tavalla karhu pääsi auton sisälle. Karhu näyttää hyvin kokeneelta auton ovien avaajalta noustessaan takajaloilleen ja ottaessaan etutassullaan suoraan ovenkahvasta kiinni. Karhu saa oven vaivattomasti auki ja nousee pakettiautoon kuin auto olisi ollut sen oma menopeli.