Hiustenhoitoa ruokakaupasta – neitsytoliiviöljystä elinvoimaa ja kiiltoa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Luonnontuotteita suositaan kauneudenhoidossa yhä enenevissä määrin. Hiuksia voi hoitaa esimerkiksi kookosöljyllä, oliiviöljyllä tai avokadoöljyllä. Kauneusbloggaaja Irene Vila esittelee nyt oman tapansa, kuinka hiuksille voi antaa tehohoidon ruokakaupan tuotteella.

Youtube-videoita julkaiseva Irene Vila muistuttaa, että tehokkaimmatkaan hoidot eivät auta pahasti vaurioituneita hiuksia. Sen sijaan öljykäsittelyiden avulla voi kiihdyttää hiustenkasvua ja lisätä niiden kiiltoa. Nainen suosii etenkin neitsytoliiviöljyä, koska se tehoaa napakasti kutreihin, mutta lähtee parhaiten pesussa pois, Popsugar tulkkaa.

Nainen tekee öljyhoidon säännöllisesti. Hän hieroo neitsytoliiviöljyä ensin päänahkaan ja levittää sitä sen jälkeen kaikkialle hiuksiin. Öljy vaikuttaa nutturan sisällä noin 25 minuuttia. Irene Vila myöntää, että hiukset vaativat kaksi pesua käsittelyn jälkeen, mutta lopputulos on hämmästyttävän kiiltävä. Harja soljuu hiusten läpi kuin sula voi haarukasta. Hoidon demostroiminen alkaa noin kymmenen minuutin kohdalta.