Tässä laukussa on tyyliä! Vaaleanpunainen dinosaurus kultaisilla yksityiskohdilla

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen muotitalo Kate Spade on julkaissut erikoisia asusteita himoitseville laukun, joka takuulla herättää huomiota. Vaaleanpunainen tyrannosaurus rex on kultaisilla yksityiskohdilla koristeltu katseenvangitsija.

Vaaleanpunainen nahkalaukku on jo sellaisenaan erikoinen, mutta mikäli se on ommeltu hirmuliskon muotoon, nousee asusteen kiinnostavuuskerroin sataprosenttisesti. Kate Spaden muotitalon myymä laukku on arvokas sen aitoa kultaa olevien koristeiden ja yksityiskohtien takia. Lisäksi harvinaislaatuinen laukku sopii valtavirrasta poikkeavan henkilön olalle kannettavaksi.

Laukun hinta on normaalisti 378 dollaria, eli 338 euroa. Nyt dinosaurusharvinaisuus on alennuksessa ja lähtee uudelle omistajalle 203 eurolla. Kate Spade myy myös muita erikoislaatuisia käsilaukkuja, kuten Piñatan ja tacorekan näköisiä asusteita.

Kate Spade
Kate Spade