Oppilaat juhlistivat kouluvuoden päättymistä – massiivinen roskaputous!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

On jälleen se aika vuodesta, kun lapset ja nuoret pääsevät viimein aloittamaan ansaitun kesälomansa. Lukuvuoden päättymistä voi juhlistaa monin keinoin mutta Yhdysvaltojen Arizonassa sijaitsevan koulun tapa menee epäilemättä niistä näyttävimpiin.

Basha High Schoolin oppilaat järjestivät kouluvuoden päättymisen kunniaksi valtavan paperiputouksen. He tiputtivat rappusten yläpäästä alas läksy-, koe- ja tehtäväpapereita. Alas tulvinutta paperiroskaa oli tässä tapauksessa valtava määrä.

Hämmästyttävä näky kuvattiin videoksi, joka lähti leviämään nopeasti Twitterissä. Video on kerännyt sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia uudelleenjakoja ja tykkäyksiä.

Koulun talonmiehelle koituvasta ylimääräisestä työmäärästä huolestuneet voivat huokaista helpotuksesta. Koulun opiskelijat ovat nimittäin paljastaneet sittemmin Twitterissä tempauksen järjestäneiden oppilaiden ja opettajien siivonneen sotkun jälkikäteen.