Tutkimus vahvisti: Seksiviestit parantavat rakkauselämää

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksiviestit ovat yleensä pikkutuhmaa sanailua tai vartalon eri osia esittäviä kuvia, joita pariskunnat tai toisiaan deittailevat osapuolet lähettelevät. Tuoreen kyselyn mukaan seksiviestit ovat olennainen osa nykyajan deittailukulttuuria, ja niiden avulla voi jopa saavuttaa paremman seksielämän.

Seksuaaliterveydestä uutisoiva DrEd.com-sivusto on toteuttanut kyselyn 2.000 käyttäjälleen. Tulosten mukaan 61 prosenttia päivittäin seksiviestejä lähettävistä tuntee olevansa tyytyväinen seksielämäänsä. Vastausten mukaan pariskuntien tai deittailijoiden vaihtamat pikkutuhmat viestit kohottavat seksiin liittyviä tuntemuksia ja voivat lopulta johtaa nautinnollisempaan vaakamamboon.

Seksiviesteistä on tullut yksi nykyaikaisista esileikin muodoista. Viestien avulla voi fantasioida ja muodostaa mielikuvia aktista. Parhaimmillaan kiusoittelevat viestit kiihottavat sekä lähettäjää että vastaanottajaa. Niiden avulla voi korostaa omaa viettiään ja stimuloida seksin harrrastamisessa käytettäviä hormoneja.

Aivot ovat ihmisen suurin ja merkittävin seksielin. Paljastavat otokset lisäävät seksiin liittyvää tietoisuutta sekä paljastavat kumppaniin liittyviä ominaisuuksia. Kuvien ja sanojen avulla voi optimoida seksuaaliset mielikuvat äärimmilleen ennen aktia. Miehet lähettävät enemmän kokovartalokuvia tai otoksia peniksestään. Naiset suosivat rintojensa tai takapuolensa esittelevien kuvien lähettämistä.

Seksiviestittely sopii parhaiten parisuhteeseen tai alkavaan sellaiseen. Voit lukea oikeanlaisten kikkelikuvien ottamisesta Staran aiemmin julkaistusta artikkelista. Jokaisen kannattaa myös muistaa seksiviestien lähettämiseen liittyvä etiketti.