28-vuotias Joan esitteli bikinimallistoa – kuvat tihkuvat seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien sarjaan kuuluu monia kaunottaria, jotka eivät viihdy kovin hyvin kohuotsikoissa eivätkä paparazzikuvissa. Eräs heistä on Joan Smalls, joka ei ole maailmanlaajuisesta menestyksestään huolimatta tuttu kovin monille. Hän on kuitenkin hiljalleen raivannut tiensä supermallien raskaaseen sarjaan.

Nyt Joan nähdään poseeraamassa mainoskuvissa, joissa hän esittelee omaa Smart & Sexy -nimistä alusvaate- ja bikinimallistoaan. Walmartiin myyntiin ensi keväänä tulevien asujen mainoskuvat ovat poikkeuksellisen näyttäviä ja seksikkäitä. Smalls selvästi tietää mikä markkinoilla toimii.

28-vuotias Joan Smalls Rodríguez on Puerto Ricosta kotoisin oleva supermalli, jonka talouslehti Forbes listasi vuonna 2013 maailman kahdeksanneksi parhaiten palkatuksi supermalliksi. Smalls on poseerannut menestyksekkäällä urallaan muun muassa Estee Lauderin mainoskampanjassa ja arvostetun Elle-muotilehden kannessa.

Splash
Splash
Splash