Aitajuoksija kaatui kesken kisan – peruukki lensi rataan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Nopeasti tyyliään muuttavat naiset ja miehet voivat hakea apua hiuslisäkkeistä ja peruukeista. Etenkin julkisuuden henkilöt suosivat keinotekoisia kampausviritelmiä, joiden avulla saa muokattua ulkonäköä helposti. Nyt amerikkalaisjuoksijan peruukki on lentänyt päästä kesken kilpailun.

Lontoossa juoksukilpailuihin osallistunut yhdysvaltalainen Jasmin Stowers kaatui kesken 110 metrin aitajuoksukilpailun. Valitettavasti kaatumisesta kuvatut videot ovat lähteneet leviämään viraalina ympäri nettiä, koska naisen päässä ollut peruukki lensi rytäkässä näyttävästi juoksuradalle.

Timanttiliigan kilpailuun osallistunut 25-vuotias nainen oli ilmeisesti peittänyt lyhyet kutrinsa väliaikaisella ratkaisulla. Peruukki ei kuitenkaan pysynyt päässä kovassa vauhdissa. Peruukkien käyttäminen ei ole harvinaista, sen sijaan niiden irtoaminen on.