Poliisi julkaisi hervottoman pidätyskuvan – mitä ihmettä oli tapahtunut?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Miamin alueella toistuvasti huumausainerikoksista pidätetty Kevin Gibson nousi viime vuonna median otsikoihin hulvattoman pidätyskuvan ansiosta. Nyt diileri on passitettu toistamiseen telkien taakse laittomuuksista, eikä pidätyskuva petä tälläkään kertaa.

Miamin poliisiviranomaiset ovat pidättäneet 59-vuotiaan Kevin Gibsonin huumetutkinnan yhteydessä. Mies tunnetaan alueellaan aktiivisena rikollisena, joten ei liene ihme, että hänen rikosrekisterinsä kasvaa jälleen muutamalla päihteiden käyttöön ja levittämiseen liittyvällä syytekohdalla.

Kevin Gibsonilla oli vuosi sitten pidätyskuvassa puoliksi ajeltu parta. Nyt hänen pidätyskuvansa osoittaa, että parran lisäksi mies on ajellut myös hiuksensa osittain. Gibson on poliisille entuudestaan tuttu ja hänet on pidätetty useasti pikkurikoksista 70-luvulta saakka, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi