Sampo Kaulanen hukkasi autonsa avaimet – 1 600 euron taksimatka!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen palasi äskettäin kuuden viikon reissulta Filippiineille, jossa hän osallistui Selviytyjät-realitysarjan kuvauksiin yhdessä monien muiden suomalaisjulkkisten kanssa. Heti palattuaan Kaulanen suuntasi perinteiselle Hullunpolkasu-polkupyörämatkalle Altaan.

Tempauksessa poljetaan polkupyörällä 350 kilometriä Äkäslompolosta Norjan Altaan Jäämeren rannalle. Polkasun päätteeksi koko joukko pulahtaa uimaan Jäämereen. Paluumatkalle kävi lopulta huonosti, koska auton avaimet katosivat perillä. Siksi Kaulanen joutui lopulta ottamaan Norjan puolelta taksin takaisin.

– Auton avaimet hukku Altaan! Tultiin taksilla kotia. Hullunhauskat 1600€ makso kyyti! Voi helvetti No, auto on Altassa ja meikäläiset on nyt junassa! Ei tässä kauheasti ehi paikallaan olemaan, Sampo Kaulanen kirjoitti.

Suomalaisella taksilla vastaava matka olisi maksanut noin tuhat euroa, mutta huippukalliin Norjan taksi veloitti matkasta hurjat 1.600 euroa.