Ohikulkijoilta kysyttiin mielipidettä 50 Centistä – räppäri yllätti takaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jimmy Kimmelin keskusteluohjelma on tunnettu siitä, että Kimmel jekuttaa studionsa ulkopuolella ohikulkevia ihmisiä mitä erikoisimmilla katuhaastattelukysymyksillä. Tällä kerralla ihmisiltä udeltiin mielipidettä 50 Centin räppäystaitoihin liittyen.

Ohikulkijoille kerrottiin, että 50 Cent on juuri nimetty maailman parhaaksi räppäriksi. Tämän jälkeen heiltä kysyttiin, että pitääkö väite heidän mielestään paikkaansa. Ohikulkijoilla oli paljon mielipiteitä, joita kertoessaan heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että 50 Cent seisoisi suoraan heidän takanaan kuuntelemassa haastattelua.

Videolla nähdään miten katuhaastattelijan jututtamat ihmiset reagoivat huomatessaan, että 50 Cent seisoo suoraan heidän takanaan. Moni kumosi väitteen ja kertoi, että 50 Cent ei ole maailman paras räppäri, mutta muutti kuitenkin mielipidettään 50 Centin seistessä heidän vieressään.