Ex-teinipopparin bikinit pettivät rannalla – nänni pullahti esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Christina Milian on tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötä ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina on keskittynyt enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa, sillä hän on nykyisin pääasiassa perheenäiti.

Viime aikoina usein rohkeissa asuissa poseerannut entinen poptähti kuvattiin eilen rannalla, jossa hän oli nauttimassa vapaapäivästään tuttuun tapaansa melko paljastavissa bikineissä. Asu oli lopulta niin paljastava, että bikinien yläosa petti ja paljasti hänen rintansa. Onneksi Milian huomasi asian nopeasti ja peitti intiinit muotonsa käsillään.

Teinitähtenä läpimurtonsa aikoinaan tehnyt 35-vuotias Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa, kun pari vihittiin Las Vegasissa. Heille syntyi Violet-tytär, mutta aviero tuli jo seuravana vuonna. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.

Splash
Splash
Splash
Splash