Star Warsin valomiekoissa Owen Wilsonin ääni – hulvaton video verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -elokuvien valomiekkojen näkeminen ensimmäistä kertaa valkokankaalla aiheutti monille katsojille vau-reaktion. Tuoreella videolla elokuvasarjan kuuluisan aseen äänet on kirjaimellisesti korvattu tunnetun komedianäyttelijän vau-äännähdyksillä.

Youtube-käyttäjä Ursinarium jakamalla videolla Star Wars: Episodi 3: Sithin kosto -elokuvan taistelukohtaus on laitettu uuteen uskoon Owen Wilsonin äänillä. Valomiekkojen tavanomaisten äänitehosteiden sijaan niistä kuuluukin nyt Zoolander ja Royal Tenenbaums -tähden vau-huudahdus.

Owen Wilson tunnetusti hokee vauta elokuvissaan niin paljon, että niistä on jopa julkaistu Youtubessa kokonaisia videokoosteita. Näyttelijän vau-äännähdyksiä päästään tänä vuonna kuulemaan myös elokuvissa kuten Cars 3 ja Wonder.