Mobb Deep -räppärin kuolinsyy paljastettiin – oli aivan muuta kuin kerrottu!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-duo Mobb Deepin toinen jäsen, Prodigy menehtyi 20. kesäkuuta. Hän oli kuollessaan sairaalahoidossa sirppisoluanemiasta johtuneiden komplikaatioiden vuoksi. Verisairauden epäiltiin johtaneen lopulta hänen kuolemaansa.

Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että Prodigy kuoli aivan muusta syystä. Räppäri oli menehtynyt tukehduttuaan syömäänsä kananmunaan Las Vegasissa sijaitsevassa sairaalassa. Kuolinsyyntutkija on Complex-sivuston mukaan vahvistanut kyseessä olleen tapaturma.

Prodigyn viimeiseksi esiintymiseksi jäi Art of Rap -kiertueen keikka Las Vegasissa, jossa Mobb Deep esiintyi muun muassa Ghostface Killahin, KRS-Onen ja Ice-T:n kanssa. Räppäri päätyi sairaalaan pian kyseisen esiintymisen jälkeen. Prodigy, oikealta nimeltään Albert Johnson, kärsi sirppisoluanemiasta ja sen aiheuttamista vaivoista koko elämänsä ajan.