Taistelulajien mestari sai potkun munille – ilmekään ei värähtänyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olipa kyse itsepuolustuslajeista, taistelulajeista tai kamppailulajeista, ovat harrastuksen mestarit käyttäneet harjoittelemiseen yleensä useita vuosia. Aasiassa on pitkä historia eri taistelulajien harjoittamisessa, ja nyt näemme erään iäkkäämmän mestarin reaktioita iskuihin.

Youtubeen on ladattu video, jolla kiinalaiset miehet mittelevät taitojaan. Toisena osapuolena oleva harmaantunut herra on mitä ilmeisimmin harjoitellut taistelulajeja, koska hän ottaa iskuja vastaan tyynen rauhallisesti. Hänen ilme ei värähdäkään lyönneistä.

Hän suostuu ottamaan jopa potkun nivusiin. Moni mies menisi kivusta kaksin kerroin, mutta hän jatkaa seisomista selkä suorana potkun jälkeen. Näyttää, että mieheen ei tehoa mikään tai kukaan.