Khloe Kardashian hehkuttaa uutta rakastaan: ”Paras parisuhde ikinä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realitytähti Khloe Kardashian on sanonut elävänsä parhaassa mahdollisessa parisuhteessa. Hän ei ole tuntenut aiemmin samanlaista yhteyttä tai rakkautta kenenkään kumppaninsa kanssa. Vaikka nainen on korviaan myöten rakastunut koripallotähti Tristan Thompsoniin, ei hänellä ole kiire naimisiin.

– Olen elämäni parhaassa parisuhteessa, eikä se vaadi sormusta tunteen vahvistamiseksi. Uskon avioliittoon ja haluan sitä vielä jonakin päivänä, mutta en ole suunnitellut asiaa etukäteen. Miksi ihmiset luulevat, että avioliitto tarkoittaa onnellisuutta? Osa ihmisistä elää sairaassa avioliitossa, Khloe kertoo You-lehdelle.

Khloen mukaan pariskuntien tulisi nauttia ajasta, jolloin heillä ei ole vielä lapsia. 33-vuotias Khloe haluaa jossain vaiheessa lapsia 26-vuotiaan Tristanin kanssa. Miehellä on entuudestaan omaa jälkikasvua, mutta parin yhteiset lapset saavat vielä odottaa tulemistaan. He eivät tunne paineita asian suhteen ja haluavat nyt keskittyä ennen kaikkea yhteiseen rakkauteen.

‘I’m in the best relationship I’ve ever been in’: Good American co-founder Khloé Kardashian on her new man, fighting…

Publié par You Magazine sur dimanche 13 août 2017