Playboy-mallin uikkareista näkyi läpi – ei se poseeraamista haitannut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita kauniita neitokaisia, jotka ovat menestyneet mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille vielä tuntemattomampi Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta. Braga on poseerannut usein rannoilla poikkeuksellisen paljastavissa bikineissä ja uima-asuissa.

Eilen Ana Braga näyttäytyi Malibu Beachilla jälleen asussa, josta näkyi läpi. Hänen kullanhohtoiset uikkarinsa tuskin jäivät keneltään huomaamatta.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash