Nainen vältti raiskauksen – kertoi olevansa HIV-positiivinen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lontoolainen nainen oli ollut viime vuoden marraskuussa juhlimassa. Hän oli tilannut Uberin kautta kyydin 42-vuotiaalta Suleiman Abdirizakilta. Valitettavasti neitokainen oli sammunut auton takapenkille ja kuljettaja yritti raiskata hänet.

Kyydissä istunut nainen heräsi siihen, kun Abdirizak pyysi häntä ottamaan peniksen suuhunsa. Nainen sanoi yllättäen, että hänellä on HIV. Autonkuljettaja järkyttyi naisen sanoista niin paljon, että alkoi kaataa vesipullosta vettä genitaalialueilleen ikään kuin yrittäen pestä sukupuolitautia pois.

Vaikka naisella ei oikeasti ollutkaan vaarallista sairautta, esti valhe hänet raiskaamisen jatkumiselta. Oikeudessa todisteena olivat Uberin ajopäiväkirjat, joiden mukaan normaalisti 20 minuuttia kestänyt ajomatka kesti 43 minuuttia. Nainen oli joutunut tapahtumien jälkeen tyynnyttelemään HIV-taudista kuullutta miestä.

Lisäksi nainen valehteli, ettei kertoisi tapauksesta kenellekään, jos saisi kyydin keskellä yötä vieraalta seudulta kotiin. Abdirizak on kiistänyt raiskauksen ja väittää, että hän joutui pysähtymään naisen oksentamisen vuoksi. Oikeudenkäynti on kesken, The Sun uutisoi.