Poliisi ei ollut uskoa silmiään – miehen peräaukosta löytyi 1 000 dollaria käteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nahkalompakko on suomen kielen sana, joka tarkoittaa hieman muuta kuin peräaukkoa. Floridalainen mies ei sitä ilmeisesti kuitenkaan tiennyt, sillä hän yritti piilottaa peräti 1.000 dollaria käteistä rahaa peräsuoleensa. Vauvan kanssa autoilemassa ollut Pattreon Stokes pysäytettiin poliisin toimesta viime lauantaina.

Stokesin hallusta löytyi 200 grammaa metamfetamiinia, kokaiinia, kannabista ja heroiinia. Lisäksi hänellä oli mukanaan suurehko määrä käteistä rahaa. Heidän saapuessaan partioautolla poliisiasemalle rahat olivat kuitenkin mystisesti kadonneet.

Pian poliisit huomasivat, että miehen takapuolesta putoili kävellessä 20 dollarin seteleitä. Tämän jälkeen poliisit joutuivat epäkiitolliseen työtehtävään, jossa he poistivat yhteensä 1.090 dollaria seteleinä miehen peräaukosta. Nyt miestä odottavat useat syytteet muun muassa huumekaupasta.