Herkullinen sohva! Huonekalu kuin jättihodari

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seletti ja Studio Job ovat esitelleet Pariisissa Maison Et Objet 2017 -nimisessä tapahtumassa pikaruokakulttuurin innoittaman huonekalusarjan. Kalusteet näyttävät hodareilta ja hampurilaisilta täytteineen.

Mikäli ihannoi popkulttuuria, kannattaa kotiinsa valita kalusteeksi amerikkalaista pikaruokaa muistuttavat huonekalut. Nakkimakkara on nahkainen ja pitkulainen sohvatyyny, joka on saanut kaverikseen tomaattiviipaletta ja suolakurkkuviipaletta muistuttavat tyynyt. Ne lepäävät hodarisohvan päällä.

Toinen huonekalu on pienempi ja pyöreä, Designboom uutisoi. Se muistuttaa hampurilaista pyöreine ja nahkaisine pihvityynyineen. Tällaiset huonekalut kuuluisivat tasokkaan hampurilaisketjun pääkonttoria koristamaan.

#selettistoremilano #fastfoodfurniture #milano❤️

A post shared by Isabel Vavassori (@isabelvava85) on