Naistenlehden ”seksikäs treeni” naurattaa – vain yli-ihminen pystyy siihen

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuntoekspertti Jake DuPree on esitellyt PopSugar Momsin Facebook-sivuilla kuusi liikesarjaa, jotka virittävät sekä jumppaajat että heitä katsovat puolisot eroottiseen tunnelmaan. Liikkeiden tekeminen vaatii tosin harjoittelua tai huippuvoimistelijan taustan.

Tanssija Jake DuPree opastaa nyt naisia suorittamaan eroottisempia jumppaliikkeitä. Miehen esittelemät sarjat eivät kuitenkaan sovellu kankeille ja jäykille vartaloille, sillä niissä pannaan notkeutta peliin. Ensimmäinen liike on spagaatissa pomppiminen.

Viraalina leviävä video huvittaa katsojia varmaankin siksi, että ainiharva pystyy todellisuudessa suorittamaan DuPreen esittelemät liikesarjat oikeasti. Moni nainen näyttäisi enemmän koomiselta kuin kiihottavalta peppua pyöritellessään käsillä seisoen. Tai voltteja minishortseissaan tehden.

6 Moves For Better Sex

Jake DuPree has the moves to get you in the mood.

Publié par PopSugar Moms sur mercredi 6 septembre 2017