Nainen avasi kauneushoitolan ylipainoisille – tuolit kestävät jopa 350 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Las Vegasissa asuva 230-kiloinen Jamie Lopez koki nöyryyttäväksi, kun hän kävi kampaajalla ja naisen alla ollut tuoli hajosi. Nyt Lopez on avannut ylipainoisille naisille tarkoitetun kauneushoitolan, jonka kalusteet ovat kestävää tekoa.

31-vuotias Jamie Lopez avasi Las Vegasiin Babydoll Beauty Couture -nimisen kauneushoitolan. Pluskokoiset naiset saattavat kokea olonsa ulkopuoliseksi liikkeissä, joissa ei ole heille sopivia istuimia tai heitä katsotaan arvostellen. Runsaskokoisille naisille tarkoitetussa liikkeessä pääsee nauttimaan kauneushoidoista suopeammassa ympäristössä.

Tilaustyönä valmistetut kalusteet kestävät jopa 350 kilon painon. Kauneushoitolassa voi ottaa perinteisten kasvo- ja kynsihoitojen lisäksi ihokarvan poistoja, meikkauksia tai kampaamopalveluita. Jamie Lopez haluaa tarjota asiakkailleen luksusluokan kohtelua, vaikka he olisivatkin ylipainoisia.