Palkkiometsästäjä Dog Chapmanin vaimo sairastui syöpään – hoidot alkavat välittömästi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisillekin televisiokatsojille Mieheni on palkkionmestästäjä -realitysarjasta tunnetuksi tulleet Duane ”Dog” Chapman ja Beth Chapman olivat televisioruuduissa kovaotteisia palkkionmetsästäjiä. Nyt televisioajoista huomattavasti hoikistunut Beth on kertonut sairastavansa kurkkusyöpää.

Beth Chapmanilla, 49-vuotiaalla tosi-tv -persoonalla on todettu toisen asteen kurkkusyöpä. Nainen on kertonut sairaudestaan RadarOnlinelle lähettämässään kirjeessä. Nainen oli saanut tietää sairaudesta kaksi viikkoa sitten mentyään rutiinitarkastukseen pitkittyneen yskän takia.

Syöpäpesäke on tukkinut osittain naisen hengityselimet. Syöpähoidot aloitetaan välittömästi, jotta sairaus ei pääse leviämään. Monessa liemessä elämänsä aikana keitetty nainen on päättänyt selättää syövän. Hän kuitenkin tiedostaa, että hoitojakso tulee olemaan pitkä ja kivinen tie.

Mom loves you guys #chapmans #family #hawaii #Dogthebountyhunter #dogandbeth #dogandbethlookingfortrouble

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on

And ?

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on

The Vetty ball one of three balls we went to last night my hubby was a trooper

A post shared by Beth Chapman (@mrsdog4real) on