Jamie Foxx näyttelee Mike Tysonia elämänkertaelokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin kuuluviin nyrkkeilijöihin lukeutuvan Mike Tysonin elämään on mahtunut jos jonkinlaisia käänteitä ja skandaaleja. Ei siis ihme, että miehen tarinaa ollaan nyt sovittamassa valkokankaalle.

Mike Tyson paljasti The Jasmine Brand -sivuston mukaan näyttelijä Jamie Foxxin olevan mukana parhaillaan suunnitteilla olevassa elokuvassa. Oscar-palkittu tähti esittäisi Tysonia itseään.

– Projekti etenee parhaillaan. Jamie Foxx on mukana. Elokuvan kuvaukset eivät ole vielä alkaneet, mutta se tulee toteutumaan. Ihmiset eivät tule pitämään siitä, mitä kaikkea olen tehnyt elämässäni, Tyson paljasti.

Screenrant-sivusto uutisoi aikaisemmin tänä vuonna The Wolf of Wall Street ja Taksikuski -elokuvistaan tunnetun Martin Scorsesen ohjaavan Mike Tyson -elokuvan. Projektin tarkemmat yksityiskohdat ovat kuitenkin vielä epäselviä.