Donald Trump näytti keskisormea NFL-pomolle televisiossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään miten Yhdysvalloissa on levinnyt nopeasti uusi valtaisa protesti presidentti Donald Trumpia vastaan. Tällä kertaa Trump sai urheilumaailman vastaansa, ja tilanne on tunti tunnilta, kun urheilutähdet ja kokonaiset joukkueet toisensa perään ovat ilmaisseet vastustavansa Trumpin presidenttiyttä.

Tilanne alkoi, kun sosiaalisessa mediassa äkkipikaisia kommentteja päivittäin jakava Donald Trump perui julkisesti urheilutähti Stephen Curryn kutsun Valkoiseen taloon, koska tämä ilmoitti harkitsevansa tilaisuuden väliin jättämistä. Presidentti oli perinteiseen tapaan kutsunut NBA-mestarijoukkueen vierailulle Valkoiseen taloon.

Toistaiseksi eräs skandaalin erikoisimmista käänteistä nähtiin, kun Trump antoi asiasta haastattelun MSNBC-kanavan uutisille. Siinä hän kommentoi New England Patriots -joukkueen omistaja Robert Kraftin toimintaa asiassa. Presidentti totesi halveksuvansa Kraftin toimintaa ja samalla – kuin sattumalta – Trump haroi hiuksiaan keskisormellaan.

Oli kyseessä harkittu vastaisku tai tahaton ele, niin se on otettu vastaan tyrmistyneenä. Presidentin epäillään näyttäneen tällä tavoin urheilujohtajalle keskisormea kansallisessa televisiolähetyksessä, eikä se ole ainakaan omiaan vähentämään jo syntynyttä kohua.