Valtavan olennon ruho huuhtoutui rannalle – paikalliset ihmeissään

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valtamerten rannoille huuhtoutuu toisinaan tunnistamattomien mysteerieläinten raatoja. Nyt Filippiineillä on hämmästelty valtavaa ruhoa, joka ilmestyi Maasinin kaupungin rannikolle.

Tunnistamattoman merieläimen kuvaillaan olleen hävittäjälentokoneen kokoinen. Filippiinien kalastusviraston edustajan, Julius Alinon mukaan olentoa on ollut mahdoton tunnistaa sen pitkälle ehtineen mädäntymisen vuoksi.

Paikallinen Nujnuj Capistrano kuvasi erikoisen näyn ollessaan kävelemässä rannalla. Mies kuvailee raadosta lähtenyttä hajua sanoinkuvaamattoman pahaksi. Hän jakoi kuvat sittemmin Facebookissa, jossa ne lähtivät nopeasti leviämään.

Raadon alkuperä jäänee valitettavasti mysteeriksi. The Sun -lehden mukaan paikalliset päättivät hinata olennon nopeasti takaisin mereen siitä aiheutuvan pahan hajun ja mahdollisten terveyshaittojen vuoksi.

 

ATM: Unsa man ni nga mananap 😎Dia ning dagsa sa Likod CITYhall

Publié par Nujnuj Capistrano sur mercredi 20 septembre 2017