Pitbull auttaa Puerto Ricon hurrikaanin uhreja – lennättää potilaita yksityiskoneellaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Pitbull on tarjoutunut auttamaan Puerto Ricossa riehuneen taannoisen hurrikaani Marian vuoksi hätää kärsiviä. Miehen ansiosta puertoricolaiset syöpäpotilaat tulevat saamaan tarvitsemaansa hoitoa.

Pitbull, oikealta nimeltään Armando Christian Perez, lähettää New York Daily News -uutissivuston mukaan yksityiskoneensa noutamaan Puerto Ricon syöpäpotilaita Yhdysvaltoihin. Tällä tavoin potilaat voivat jatkaa kemoterapiahoitoa, joka ei onnistuisi tällä hetkellä heidän myrskyn runtelemassa kotimaassaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun I Know You Want Me ja Give Me Everything -hiteistä tunnettu räppäri on tehnyt hyväntekeväisyyttä. Hän on aikaisemmin muun muassa ollut mukana avaamassa kouluja Miamiin ja Baltimoreen.