Nainen surffasi viinipullo kädessä – ei antanut juoman läikkyä edes kaatuessaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla tavataan todellista unelmien elämää viettävä nainen. Hän surffaa wakeboard-laudalla merta pitkin, nauttien samalla viiniä suoraan pullosta. Hong Kongissa kuvatulla videolla valkoisiin bikineihin sonnustautunut nainen tasapainottelee veneen perässään vetämän laudan päällä.

Välillä hän innostuu riisumaan bikininsä yläosan käyttääkseen simpukan kuoria tasseleina merenneitojen tapaan. Pian naisen veneessä oleva ystävä ojentaa hänelle pullollisen punaviiniä. Nainen esittelee näyttäviä tasapainottelukykyjään juomalla viiniä suoraan pullon suusta pysytellen edelleen laudan päällä.

Tilanne saa kuitenkin yllättävän käänteen laudan osuessa aaltoon. Nainen tippuu mereen, mutta viiniä ei mene hukkaan tästä huolimatta. Hän nimittäin onnistuu pitelemään pulloa pystyssä vajotessaan itse veteen.