Povipommi teki paluun – uhkea Suelyn Medeiros kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Suelyn Medeiros kiisti muutama vuosi sitten silikoniepäilut ja kertoi muotojensa olevansa sataprosenttisesti luomua. Hän kuului kurvikkaimpiin nouseviin julkkistähtiin, mutta siitä huolimatta muodokas kaunotar katosi viihdelehtien otsikoista.

Nyt Suelyn Medeiros on tehnyt paluun. Hänet nimittäin kuvattiin eilen Los Angelesin liepeillä Malibussa, jossa kaunotar oli nauttimassa aurinkoisesta päivästä bikineissä.

Suelyn Medeiros kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. Suelyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon. Mallineito on esiintynyt muun muassa R. Kellyn, Snoop Doggin ja Chris Brownin musiikkivideoilla sekä lukuisissa mainoksissa.

Splash
Splash
Splash
Splash