Cindy Crawfordin lapset anorektisen laihoja – luovat uraa catwalkeilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Cindy Crawford nähtiin Milanon muotiviikoilla yhdessä mallin töitä niin ikään tekevän lapsensa, Kaia ja Presley Gerberin kanssa. Sisarusten kuvat ovat aiheuttaneet huolta, sillä huoppumallin jälkikasvu näyttää anorektisen laihalta.

Splash

Sekä 16-vuotias Kaia että 19-vuotias Presley ovat saavuttaneet mainetta muotikuvauksissa ja catwalkeilla ikonisen äitinsä, Cindy Crawfordin tavoin. Moni on pannut merkille huippumallin jälkikasvun sangen hoikan ulkonäön, sillä rotuvartalot omaavien teinien luut näkyvät selkeästi paljastavammalla asulla.

Crawfordin lapset nähtiin äskettäin myös polttamassa tupakkaa posket lommolla, mikä lisäsi heidän epätervettä ulkonäköään, RadarOnline uutisoi.

Kaia ja Presley Gerber ovat esiintyneet tänä vuonna useissa eri muotinäytöksissä. Useiden huippumerkkien kanssa urallaan yhteistyötä tehnyt Cindy Crawford toimii lastensa valmentajana. Crawford on kertonut aiemmin, että kauneuden salaisuutena on terveellinen ruokavalio, liikunta, ihonhoito ja se, että ei polta tupakkaa.

Yesterday was one to remember #harpersbazaar

A post shared by Presley (@presleygerber) on

prep for fendi

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

i hate puppies

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

happy kai ❤️

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Cruising down the streets of NY

A post shared by Presley (@presleygerber) on