Kanye Westin talous kuralla – Kim Kardashian tiukentaa avioehtoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian on järkyttynyt Kanye Westin kohtaamista talousongelmista, kun mies joutui perumaan talvella kymmenien miljoonien arvoisen konserttikiertueensa. Nyt Kardashian aikoo suojella megaluokan omaisuuttaan uudella avioehdolla.

Kanye Westin vakuutusyhtiö on kieltäytynyt korvaamasta räppärin menettämiä konserttikuluja, koska heillä on todistusaineistoa miehen päihde- ja reseptilääkeongelmista. Ongelmat ovat olleet todennäköisesti osasyynä vuosi sitten tapahtuneeseen hermoromahdukseen. Kanye Westin omistama yritys on talousongelmissa.

Kim Kardashian vaatii nyt miestään allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan Kanye Westin avioliiton aikana syntyneet talousongelmat eivät ole Kim Kardashianin vastuulla. Kim haluaa suojella toimenpiteen avulla hänen sekä lastensa omaisuutta myös mahdollisessa avioerotilanteessa. Kim on myös patistellut miestään parantamaan taloudellista tilannettaan, RadarOnline uutisoi.