Lukion naisopettaja pidätettiin – vietteli neljä oppilasta sänkyyn kanssaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naimisissa ollut lukion opettaja on pidätetty alaikäisiin sekaantumisen vuoksi. 25-vuotias Jessie Lorene Goline oli harrastanut sänkyhommia ainakin neljän eri oppilaan kanssa. Lisäksi nainen oli lähetellyt vietteleviä kuvia oppilaille.

Yhdysvaltojen Arkansasissa sijaitsevan Mark Tree High Schoolin opettaja oli flirttaillut oppilaidensa kanssa jo oppitunneilla. Opettajatar oli myös vienyt yhden oppilaistaan kotiinsa. Lisäksi hän oli lähettänyt stringipepustaan kuvia oppilaille Snapchatin kautta, Arkansas Online raportoi.

Lopulta Goline oli harrastanut intiimiä kanssakäymistä yhteensä neljän oppilaan kanssa. Kahden kanssa yhden ja saman päivän aikana. Nainen oli kertomansa mukaan luullut kaikkia oppilaitaan täysi-ikäisiksi, mutta saanut lopulta syytteet yhden oltua alle 18-vuotias. Nainen jäi kiinni, kun yksi poikien vanhemmista sai tietää nuorukaisen seikkailuista.