2 100 ihmisen seksiristeily – päiväkausia parinvaihtoa merellä

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Suomessa on järjestetty jo kolmen vuosikymmenen ajan erilaisia teemaristeilyjä, joissa koko laivallinen matkustajia on risteilemässä sama teema mielessään. Nyt Yhdysvalloissa uutisoidaan pariskunnille järjestetystä seksiristeilystä, joka käynnistyi 3. lokakuuta.

Laivalla 2.100 matkustajaa sai risteillä päiväkausia tutustuen toisiinsa ja hakien uusia kokemuksia yhdessä muiden pariskuntien kanssa. Parinvaihtoon keskittyvää risteilyä on järjestetty vuodesta 2004 saakka, mutta nyt se on suositumpi kuin koskaan aiemmin.

– Jotkut pariskunnat tulevat laivalle viettämään erityistä aikaa ja toiset taas tulevat hakemaan uusia kokemuksia muiden parien kanssa, Couples Cruisen järjestäjä Bob Hannaford kertoo.

Nelipäiväinen risteily lähti Los Angelesista ja suuntasi Meksikon Ensenadaan. Takaisin Los Angelesiin alus matkustajineen palasi 7. lokakuuta. Risteilylle pääsi mukaan 450 eurolla, mutta kalleimmat liput maksoivat 4.200 euroa.

Risteilyllä oli myös vakavampi puolensa, sillä aluksella järjestettiin luentoja ja workshopeja seksuaalisuuden eri osista tantraseksistä sadomasokismiin. Risteilyn pukukoodi oli yksinkertainen: Mitä erikoisempi sen parempi. Bodypainting oli sallittua myös täysin alastomana.