Haaste miehille! Näin sata punnerrusta päivässä muokkaa kehoa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa kiertää usein erilaisia terveyteen, ruokavalioon ja treenaamiseen liittyviä haasteita. Useimmissa henkilöitä kehotetaan tekemään jokin tietty määrä esimerkiksi kyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihasliikkeitä päivittäin vaikkapa kuukauden ajan.

Haasteiden mainoksissa nähdään usein ennen ja jälkeen -kuvat ihmisistä, jotka ovat jo alun perinkin melko hyvässä kunnossa. Nyt kaksi miestä halusi kokeilla miten kuntoiluhaaste vaikuttaisi heihin ja heidän ulkonäköönsä ilman erityistä ruokavaliota tai mitään muutakaan muutosta arjessa.

Videolla nähdään miten sata punnerrusta päivässä vaikuttaa kahteen mieheen, jotka sitoutuvat haasteeseen kuukauden ajaksi. 30 päivän jälkeen miesten vartaloissa on nähtävissä selkeitä muutoksia, joiden perusteella voidaan sanoa, että sosiaalisessa mediassa kiertävät haasteet voivat olla monille hyödyllisiä.