Harvey Weinstein haki apua – hoito erikoistunut seksuaalirikollisiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lukuisten menestyselokuvien taustalla oleva Harvey Weinstein on käyttänyt lukuisia tunnettuja näyttelijöitä seksuaalisti hyväksi tai ahdistellut heitä. Mies on tunnustanut tekonsa ja hakenut apua arizonalaiselta klinikalta. Hän vietti hoitolaitoksessa viikon.

Nyt RadarOnline kertoo seksuaalirikoksista syytetyn Harry Weinsteinin lopettaneen seksiaddikteille tarkoitetun vieroitushoidon ja siirtyneen avopotilaaksi. 65-vuotias mies jatkaa terapiaa kotoa käsin. Weinsteiniä hoitaneet lääkärit ja psykologit kertovat, että elokuvatuottaja on suhtautunut hoitojaksoonsa vakavalla otteella.

Ohjelman avulla pyritään vaikuttamaan seksuaalirikollisen sisäiseen vihaan ja siihen, kuinka hän suhtautuu muihin ihmisiin. Harvey Weinsteinin kerrotaan haluavan aidosti apua ongelmiinsa. Miehen paljastettiin äskettäin ahdistelleen seksuaalisesti muun muassa Angelina Jolieta, Gwyneth Paltrowia ja Cara Delevingneä.

Harvey Weinstein ja hänen veljensä Bob perustivat vuonna 1979 Miramax-tuotantoyhtiön, joka myytiin sittemmin Disneylle 80 miljoonalla dollarilla. Myöhemmin he perustivat uuden The Weinstein Company -yhtiön. Harvey Weinsteinin tuottamiin elokuviin lukeutuvat muun muassa Pulp Fiction, Rakastunut Shakespeare, Will Hunting ja Gangs of New York.