Nainen eli päivän ajan terveellisesti – huomasi heti eron

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihminen yrittää elää terveellisesti, mutta ei kuitenkaan pysty tai jaksa päivittäin huomioida kaikkia elämänsä osa-alueita, jotka vaikuttavat omaan hyvinvointiin. Nyt Jen-niminen nainen eli terveellisesti yhden päivän ajan ja huomasi, että se vaikutti heti hänen oloonsa positiivisesti.

Jen etsi verkosta tietoa kaikesta mikä liittyi ihmisten terveyteen. Jen päätti noudattaa jokaista löytämäänsä neuvoa elääkseen yhden päivän ajan mahdollisimman terveellisesti. Nainen siis nukkui pitkät yöunet, treenasi, söi terveellisiä ruokia säännöllisin väliajoin koko päivän, joi kahdeksan lasillista vettä päivän mittaan, meditoi ja näki ystäviään.

Jen huomasi jo yhden päivän jälkeen, että hän todella oli energisempi ja onnellisempi koko päivän ajan nukuttuaan hyvin ja syötyään terveellisesti koko päivän. Hänelle jäi myös erityisen hyvä mieli aamulla tehdystä juoksulenkistä, jonka jälkeen hän tunsi heti päivän alussa saavuttaneensa jotakin.