Suomen olympiajoukkueen kisa-asut ihmetyttävät – urheilijoilla värikkäät karvalakit

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 2018 talviolympialaiset järjestetään Etelä-Korean Pyeongchangissa. Satavuotiaan Suomen olympiajoukkue pukeutuu helmikuussa järjestettävissä kilpailuissa Luhta Sportswear Company Icepeakin vaatteisiin. Vaatteet ovat herättäneet keskustelua netissä.

Suomalaisen talviolympiajoukkueen päällä nähdään etäisesti 80-luvun tuulipukuja muistuttavia asuja. Vaatteissa on käytetty sinisen ja valkoisen lisäksi tehosteväreinä oranssia ja vihreää. Asukokonaisuudet on viimeistelty – ei enempää eikä vähempää kuin – karvalakeilla! Olympiamalliston kuvat ovat levinneet netissä ja ihmiset ovat arvostelleet vaatteita kovasanaisesti.

Talviolympialaisiin on tasan sata päivää aikaa. Kyseessä on ensimmäiset Etelä-Korean isännöimät talviolympialaiset. Maassa järjestettiin viimeksi kesäolympialaiset vuonna 1988.