BASE-hyppääjän hurja tempaus – vaarallinen liike kesken pudotuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen Maurizio Di Palma on ammattilainen BASE-hyppääjä, jolle vaarallisetkin laskuvarjohypyt ovat arkipäivää. Tuoreella videolla mies suorittaa näyttävän ja haastavan tempauksen hyppynsä aikana.

Di Palma matkusti taannoin Italian Trentinossa sijaitsevalle Monte Brentolle, joka on yksi Euroopan korkeimmista seinämistä. Miehen tarkoituksena oli suorittaa kahdeksan pyärähdystä ilmassa BASE-hyppynsä aikana.

Tempaus onnistui, ja Di Palma onnistui tekemään kahdeksan pyörähdystä vain noin viiden sekunnin aikana. Tämän jälkeen hän avasi laskuvarjonsa laskeutuakseen turvallisesti maahan. Näyn kuvasi videolle miehen ystävä, Max Haim.

– Kyseessä oli erittäin tekninen hyppy, useita pyörähdyksiä lyhyessä ajassa, Di Palma kommentoi.