Tee nämä asiat vähintään kerran kuukaudessa – parisuhde voi paremmin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Parisuhde on parhaimmillaan varmasti eteenpäin etenevä uniitti, jossa huolehditaan, hellitään ja huomioidaan. Rakkaus ei kuitenkaan yksin riitä pitämään suhdetta elossa ja hyvinvoivana. Parisuhde on pitkä matka, jossa kuljetaan yhdessä etapilta toiselle.

Jotta kumppanuus ei tuntuisi pakkopullalta ja harmaantuneelta, kannattaa pariskuntien panostaa suhteeseensa muutaman vinkin avulla. Yhteiset matkat ja pikavisiitit kotikaupungin ulkopuolelle ovat suhdetta vahvistavia kokemuksia. Kerran kuukaudessa vietetty seikkailu tai uusi kokemus on avain pitkäaikaiseen onneen.

Kumppanusten tulee myös nauttia romanttinen illallinen vähintään kerran kuukaudessa. Se voi olla joko ravintolassa pitkän kaavan mukaan toteutettu treffi-ilta tai kotona kahdestaan alasti kokattu pitsa kynttilänvalossa. Suhteen molemmat osapuolet kaipaavat myös omaa aikaa, PureWow listaa.

Kumppania ei tarvitse ottaa aina rientoihin mukaan, vaan välillä on hyvä lähteä kavereiden tai bestiksen kanssa kahdestaan. Pienet yllätykset ja lahjat kertovat välittämisestä. Lahjojen ei tarvitse olla superkalliita, vaan söpöjä ja hauskoja muistoja. Pienet asiat voivat kertoa eniten välittämisestä.