Verkkosukkahousut ovat taas muodissa – yhdistä tyylikkäästi asuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monille tulee verkkosukkahousuista ensimmäisenä mieleen hutsahtava halloweenasu tai eri alakultuurien edustajat. Silti verkkosukkahousut ovat nyt muodissa – tosin aikuismaiseen tyyliin liittettynä.

PureWow on nyt listannut erilaisia tyylejä, joihin muodissa olevat verkkosukkahousut voi yhdistää tyylikkäästi. Sukkahousuja voi käyttää esimerkiksi polven yli ylettyvän hameen, nilkkureiden ja nahkatakin kanssa. Verkkosukkahousut voivat myös vilahtaa paljaan nilkan päällä tai revittyjen farkkujen alta.

Markkinoilla on myös verkkomateriaalista valmistettuja nilkka- ja polvisukkia. Mikäli ei pidä sukkahousuista, voi ne korvata verkkosukista valmistetuilla stay-up -versioilla. Muodin ideana on, että verkkosukkahousut ovat ikään kuin tehosteena, eivätkä asun pääasia.

strutting to steve lacy

A post shared by Dawson (@bastardblues) on

Shinin’ 💎✨

A post shared by Stephanie 👑 (@stephanieblanchard_) on