Mies otti kiinankielisen tatuoinnin – nerokas tarkoitus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tatuointien saralla on vuosien varrella nähty monia trendejä. Monien ihmisten ihoa koristavat sulat, maailmankartat, koordinaatit, roomalaiset numerot ja kiinalaiset merkit. Kaikki eivät kuitenkaan ole tatuointia ottaessaan välttämättä edes täydellä varmuudella tienneet, mitä ihoon hakatut kiinalaiset merkit ovat tarkoittaneet.

Hauskat tatuointimokat ovat liittyneet monissa tapauksissa siihen, että henkilö on vahingossa ottanut kiinalaisin merkein ihoonsa esimerkiksi jonkin ruoka-annoksen nimen. Nyt Cody Williams -niminen mies päätti tatuoida käsivarteensa kiinalaisilla merkeillä hauskan vitsin.

Cody Williamsin käsivarteen tehdyssä tatuoinnissa lukee kiinalaisilla merkeillä: ”En tiedä. En osaa puhua kiinaa”. Williams kertoi Unilad-sivustolle, että hän halusi tatuoinnin kuvastavan hänen omaa huumorintajuaan. Kun joku tulee kysymään mieheltä mitä tatuointi tarkoittaa, hän saa vastata, että hän ei tiedä koska hän ei puhu kiinaa.