Yritys valmistaa koteihin salahuoneita – tulos kuin Batman elokuvasta!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kirjahyllyn takana olevat salaovet, kassakaappipiilot ja turvahuoneet ovat supersankarielokuvista tuttuja kodin varustuksia. Nyt omaan kotiinsa voi rakennuttaa samankaltaisen salaisen uloskäynnin tai piilopaikan tarkan insinöörityön tuloksena.

Creative Home Engineering on amerikkalainen rakennusalan yritys, jonka yhtenä osaamisalueena on erikoisten salaovien ja piilojen rakentaminen. Yhtiö voi toteuttaa piilossa olevia kulkuväyliä perinteisesti kirjahyllyn taakse, mutta myös rappusten alle tai vaikkapa takan yhteyteen. Salaiset ominaisuudet suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan, ja ne aukenevat käyttöön omaperäisillä tavoilla.

Yritys on saanut runsaasti mediahuomiota kuluneen kymmenen vuoden aikana. Heidän palvelunsa sopivat parhaiten luksusasuntojen omistajille tai huipputurvallisen toimiston työntekijöille. Vakooja- ja supersankaritarinoissa salaiseen käytävään pääsee yleensä painamalla tiettyä kirjahyllyn kirjaa. Kuinka sinun salakammioon pääsisi?

– – HIRING – – Factory Workers for our Phoenix manufacturing team. Looking for hard workers, who accept nothing but the best in what they create! Direct message us questions and resumes

Publié par Hidden Door Store + Creative Home Engineering sur lundi 14 août 2017