Opettaja pakotti oppilaan seksiin – lupasi parempia numeroita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolumbialainen lukion opettaja on saanut 40 vuoden vankeusrangaistuksen alaikäisiin sekaantumisesta. Nelikymppinen ja naimisissa ollut Yokasta-niminen nainen oli uhannut hylätä oppilaidensa kurssiarvosanat, mikäli he eivät olisi harrastaneet seksiä hänen kanssaan.

Medellinin kaupungista kotoisin oleva opettaja oli kiristänyt 16–17-vuotiaita oppilaita. Nainen oli uhannut antaa hylätyn arvosanan pojille, mikäli he eivät olisi harrastaneet hänen kanssaan seksiä. Totuus paljastui, kun yksi pojista kertoi asiasta vanhemmilleen.

Opettaja oli myös lähettänyt oppilaille erittäin paljastavia otoksia. Nainen oli saanut oppilaidensa puhelinnumerot sosiaalisen median kautta kertomalla, että hänen tarkoituksensa oli antaa pojille tukiopetusta. Opettaja kutsui pojat kotiinsa. Naisen kuvat leviävät parhaillaan sosiaalisessa mediassa, Canal4-uutiskanava kertoo.

COLOMBIA: MAESTRA OBLIGA A SUS ALUMNOS A TENER SEXO A CAMBIO DE BUENAS NOTAS.Una maestra colombiana de 40 años,…

Publié par Chimbote Perú Noticiero al Dia sur dimanche 12 novembre 2017