Rumat jouluvillapaidat tulevat taas – nyt myös animoituja versioita

Digi Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rumat jouluvillapaidat ovat ilmestyneet kauppojen hyllyille. Ideana on, että joulun alla pukeudutaan riemunkirjavaan villapaitaan, jota ei käytetä mihinkään muuhun vuodenaikaan. Morph Costumes on tuonut markkinoille animoidut jouluvillapaidat.

Morph Costumesin jouluaiheisen villapaidan ostajan tulee ladata Digital Dudz -niminen sovellus älypuhelimelleen. Sen jälkeen sovellus käynnistetään ja puhelin asetetaan villapaidassa olevaan taskuun. Siten puhelimen näytöllä oleva kuva muodostaa hauskan kokonaisuuden villapaidan kanssa.

Jouluvillapaitoja on myynnissä nykyisin lähes kaikissa vaatteita myyvissä verkkokaupoissa. Monet bändit ja muotitalot ovat lanseeranneet vuosittain omia jouluaiheisia paitamallistoja. Amerikassa on toisinaan tapana, että ihmiset kilpailevat siitä, että kenen päällä on kaikista rumin jouluvillapaita.