Jimmy Kimmel luki ilkeitä twiittejä – mielipahaa riittämiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkisuuden henkilöt joutuvat olemaan jatkuvan arvostelun ja kritisoinnin kohteena. Heistä kirjoitellaan pahoja asioita sosiaalisissa medioissa ja heidän sanojaan vääristellään. Twitteristä löytyy yleensä hauskimmat ja nasevimmat kommentit.

Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa on osio, jossa kansainvälisesti tunnetut supertähdet lukevat ääneen Twitteristä ilkeitä kommentteja, joita heistä on kirjoitettu. Tällä kerralla osiossa luetaan kuitenkin pelkästään twiittejä, jotka on osoitettu itse ohjelman juontajalle Jimmy Kimmelille.

Jimmy Kimmel täytti 50 vuotta, minkä kunniaksi lukuisat julkkikset olivat istuutuneet kameran eteen lukemaan juontajalle osoitettuja vihaisia kirjoituksia. Kävi ilmi, että mies on onnistunut juontajauransa aikana suututtamaan melko monia ihmisiä, jotka ovat purkaneet tuntemuksensa Kimmeliä kohtaan sosiaalisessa mediassa.