Nerokas keksintö lastenhuoneeseen: Pehmoleluista säkkituoli!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Useissa lapsiperheissä on ongelma lelujen säilytyksen suhteen. Esimerkiksi pehmolelut saattavat vaellella sängyltä lattialle, lattialta hyllyyn, hyllystä tuolille ja tuolilta takaisin sänkyyn. Nyt on keksitty loistava ratkaisu pehmolelujen säilyttämiseen.

Stuff’n Sit on säkkituoli, joka sopii lastenhuoneen säilytysratkaisuksi. Kyseessä on vain tyhjä säkkituoli, jonka voi täyttää pehmoleluilla. Lopputuloksena saa lokoisan oleskelupaikan, joka on mahdollista purkaa tarvittaessa pehmoleluleikkejä varten.

Samalla idealla voi saada huonekaluja myös aikuisten makuuhuoneen tai olohuoneen puolelle. Säkkituolin sisälle voi panna esimerkiksi vieraspeitteitä ja -tyynyjä. Säkkituolikuoria myydään Amazon-verkkokaupassa, eikä niiden hinta ole muutamaa kymppiä kalliimpia.