Palkkiometsästäjän vaimolla viisi vuotta elinaikaa – aikoo jatkaa syöpähoitoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Mieheni on palkkionmestästäjä -realitysarjasta tunnetuksi tulleet Duane ”Dog” Chapman ja Beth Chapman eivät ole menettäneet toivoaan Bethin kurkkusyöpätaistelussa. Naiselle on annettu ainoastaan viisi vuotta elinaikaa, mutta Chapmanit yrittävät pysyä optimistisina.

RadarOnlinen mukaan Beth Chapman sai 50 prosentin todennäköisyyden syövästä selviytymiseen. Nainen on päättänyt taistella syöpää vastaan rakkaimpiensa takia. Vakavasti sairastunut televisiotähti on myöntänyt, että kaikista vaikeinta on ollut sairaudesta kertominen lapsille. Hän ei halua lastensa näkevän, kuinka hän häviää taistelun syövälle. Beth on päättänyt selviytyä.

Syöpäpesäke oli tukkinut osittain naisen hengityselimet. Syöpähoidot aloitettiin välittömästi, mutta ennuste ei ole kovinkaan valoisa syöpäpesäkkeen poistoleikkauksesta huolimatta. Beth on sanonut, että syöpä ei valitse uhriaan iän tai varallisuuden perusteella. Hänen mukaansa oikeanlainen ruokavalio ja stressaamisen vältteleminen auttavat.