Avengers: Infinity War -traileri julki – kaikkien aikojen suurin Marvel-elokuva

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel Studiosin Avengers-elokuvasarja saa ensi vuonna jatkoa ennennäkemättömällä tavalla. Avengers: Infinity War marssiittaa valkokankaalle lähes kaikki yhtiön elokuvissa tähän asti nähdyistä sankareista.

Avengers: Infinity War -elokuvassa koko galaksia uhkaa Josh Brolinin esittämä, hulluksi titaaniksi kutsuttu Thanos. Avengers-hahmojen täytyy yhdistää voimansa Guardians of the Galaxyn kanssa pysäyttääkseen miltei kaikkivoivan vastustajan.

Koska elokuvassa nähdään miltei kaikki Disneyn ja Marvel Studiosin elokuvissa seikkailevat hahmot, on myös sen näyttelijäkaarti omaa luokkaansa. Mukana ovat muun muassa Robert Downey Jr., Chris Pratt, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Elizabeth Olsen, Benicio Del Toro ja Benedict Cumberbatch.

Avengers: Infinity Warin ensimmäinen traileri on katsottavissa verkossa. Anthony ja Joe Russon ohjaama elokuva saa Suomen ensi-iltansa huhtikuussa 2018.