Kim Kardashian esitteli pyykkilautavatsaansa yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on astunut perheen kuopuksen Kylien kilpailijaksi lanseeraamalla oman kosmetiikkasarjan. KKWBEAUTY-nimeä kantava kosmetiikkabrändi onkin lanseerauspäivän jälkeen kasvanut vauhdilla ja laajentunut myös hajuvesien puolelle.

Nyt Kim Kardashian on tuomassa 1. joulukuuta myyntiin jälleen uusia tuotteita, joista fanit ovat innoissaan. Nainen on kertonut näyttävien alastonkuvien kera julkaisevansa uusia häikäiseviä korostuspuutereita, irtoglitteriä ja huulikiiltoja. Nyt Kardashian julkaisi upeiden glitterikuvausten kulisseista otetun kuvan.

37-vuotias Kim Kardashian on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka hän on ottanut itsestään peilin kautta. Kuvassa nähdään, että nainen on ollut kuvausten aikana yläosattomissa, mutta hänellä on ollut yllään kuitenkin ihonsävyiset pikkuhousut. Kuvassa nähdään myös kahden lapsen äidin kiinteä pyykkilautavatsa, jota ei ole vielä kuvanmuokkausohjelmilla käsitelty.

BTS

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on